Eiffla przykładowo...
sprecyzuj może trochę co? Czego głównie będziesz w niej używał? CD? Tunera? Ma służyć jako głośniki do kompa? Różne możesz mieć pomysły ale my jeszcze nie nauczyliśmy się czytać w myślach
ha ha ha...
Do wszystkiego do czego jest stworzona. Dlatego nie wybrałem przykładowo wzmacniacza, który by wzmacniał sygnał od kompa.
Ma mieć MP3, Tuner - to oczywiste. Co, ważne ma być solidna i te 50Watt powinna mieć.
MA być w takim stylu:
http://allegro.pl/show_it...2+wys%C5%82any.
[ Dodano: 2010-02-08, 20:45 ]
Oczywiście sygnał z kompa też ma przetworzyć, czyli jakiś aux musi być
Fajniutki ten Filipek,chociaż nazwa tej marki kojarzy mi się bardziej z żarówkami ...
W zamierzchłej przeszłości dość długo grałem na :
http://www.allegro.pl/ite...s_sc_eh750.html
...raczej nie odczyta mp3 i już nie pamiętam pod co ją podpinałem(kompy miały wtedy szybkość maszynek do golenia a za ową sztukę dałem coś ok 4k ...)ale powiem Ci wbrew pozorom- TO GRAŁO !!!...od zawsze kochałem się w Technicsie,i to maleństwo zaskakuje,naprawdę!!!
Szukaj wieży Sony LBT od modelu XB6 wzwyż .
Bardzo dobry sprzęt, ciepłe brzmienie, moc około 2x60-70w sin na fronty .
Waga około 12 kilogramów, ciekawostką jest funkcja Movie i Music - miękki i twardy bas .
Za tą kasę polecam .
Moja siostra ma podobnego Filipka, ale model niżej, tzn. ze zwykłą kopułką a nie wstęgą. Gra to nie najgorzej. Jedyne co mi się nie podoba to mocno rozciągnięty i mulący bas.
Wbrew pozorom mocą nie grzeszy. Obecnie ma podpięte do wieży moje kolumny na XW+ARV i wieża bez problemu daje radę je napędzić. Basu jest tak ogromnie dużo, że jak włączy muzykę to u mnie w pokoju mam wrażenie jakby miała podpiętego sporego suba.
Jeśli chodzi o optykę to jak na razie nie było z nią problemów, wszystko działa bardzo dobrze, mimo, że wieża ma już ok. 4 lata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum