Rex to następca serii RE. Najniższa półka, ale za tę cenę to dobre suby, który nie płaczą jak dostaną więcej RMS niż mają. Starsza seria w closed się marnowała, w br schodziła niżej a traciła na prawdę niewiele na szybkości.
___________________ Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
dzieki "cursor" za odp co do REX bardziej mi sie podoba w zamknietej w B\R wiadomo głosniej i schodzi troszke nizej kwestia zastosowania do jakiej nutki ma słuzyc jak dla mnie to na szybszym bicie muli go zamówiłem w ciemno 4 sztuki i powiem, ze nie załuje jestem juz po pierwszych testach i wiadomo dostał na kazda cewke 300rms i nic sie niedzało wiadomo było czuc ale to nowy głosnik wiec sie wygrzewał smiało moge polecic tego suba innym w tej cenie jest to naprawde bardzo dobry przetwornik
___________________ Dla jednych jakość dla innych Hałas taka sobie róznia***
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum